2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Van geen tot 25% verbonden voertuigen

Ontdek een uniek ‘smart mobility’ implementatiemodel dat al meer dan 2,5 miljoen weggebruikers laat profiteren van veiligheids- en verkeersinformatiediensten zonder enige vertraging.

Neem deel aan het eerste webinar dat u insider-perspectieven geeft op de grootste Europese implementaties van Connected Vehicle-services in Nederland en België.

Grootste verbonden ecosystemen die meerdere voertuig- en veiligheidsinformatiediensten mogelijk maken

Op 28 maart 2023 delen drie bekende professionals van overheid, wegbeheerder en bedrijfsleven hun inzichten over de projecten Talking Traffic, UDAP en het Vlaamse Mobilidata. Deze toonaangevende implementaties zijn de meest uitgebreide oplossingen die ter wereld beschikbaar zijn. Welke visie is er voor deze projecten? Welke diensten zijn er al beschikbaar voor Nederlandse en Vlaamse weggebruikers? Is de impact te identificeren? En, het meest opwindende, wat staat er nog te gebeuren?

Menno Malta, CEO en oprichter van Monotch, wordt vergezeld door Caspar de Jonge, programmamanager ITS en Smart Mobility voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Nederland, en Bart Lowyck, die programmamanager Mobilidata is voor Imec in België. Ze brengen kennis en perspectieven van de overheid en de industrie over de implementatie van grootschalige Connected Vehicle-diensten.

Maximaliseer Impact door het potentieel van bestaande infrastructuur en gebruikers te benutten

Hoe kunt u uw bestaande infrastructuur en servicekanalen naar weggebruikers benutten om de impact te maximaliseren? Hoe organiseer je de governance van een Connected Vehicle-ecosysteem? Wat zijn de economische kansen en voordelen voor overheden en commerciële partijen?

De antwoorden op al die vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens het webinar op 28 maart, georganiseerd door Monotch.

Ontdek het unieke, verbonden voertuigimplementatiemodel. Reserveer een plek, meld u aan voor dit (Engelstalige) webinar en krijg inzicht in de grootste reeds bestaande coöperatieve intelligente transportsystemen (C-ITS) ter wereld.

Webinargegevens

  • Datum: dinsdag 28 maart 2023
  • Tijd: 11:00 EST/17:00 CET
  • Duur: 60 minuten, incl. Q&A sessie-tijd

Need more
information or a demonstration

WE'D LOVE TO HELP YOU

TLEX I2V Platform

A highly scalable platform designed for multi-vendor environments in which large numbers of devices and/or sensors exchange real-time data. In addition to unrivalled performance and scalability, the highest standards for security and privacy are the most important features.

Related Posts

Traffic Signal Priority

TALKING TRAFFIC NL

Talking Traffic in the Netherlands The TLEX platform connects all intelligent traffic light controllers [iTLCs] and road users in the Netherlands. Data is exchanged based on

Read More »

Explore recent projects

Get Started With Monotch Today

Smart Mobility Platforms for you