2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Monotch wordt lid van LCRIG

Met ingang van februari 2024 is Monotch lid van de Britse Local Council Roads Innovation Group.

Mobiliteitsinnovaties in Groot-Brittannië

Door het lidmaatschap van de Local Council Roads Innovation Group (LCRIG), komt Monotch in contact met een op Groot-Brittannië gerichte gemeenschap van gelijkgestemde raden, organisaties en individuen, die allemaal de verandering in het lokale wegennetwerk stimuleren door middel van innovatie en technologische vooruitgang.

“Onze belangrijkste ambitie is om nauw samen te werken met de Britse autoriteiten op het gebied van de toekomst van mobiliteit. Wij geloven dat ons lidmaatschap van LCRIG ons in contact brengt met professionals die dezelfde focus hebben als Monotch”, zegt Gary Lin, Business Development Manager bij Monotch.

De toekomst van digitale infrastructuur

“Wij delen onze ervaringen op het gebied slimme mobiliteit; Ondertussen identificeren we de lokale uitdagingen, zodat we de best mogelijke oplossingen kunnen bieden voor de Britse wegennetwerken. Ons platform biedt de basis voor digitale infrastructuur en verbonden mobiliteit waar ook ter wereld”, zegt Menno Malta, CEO en oprichter van Monotch.

Monotch zal samenwerken met Chilltech Limited, de lokale agent, om de bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen.

LCRIG ondersteunt haar leden om samenwerkingen en gesprekken op gang te krijgen, zeker nu lokale overheden met financieringsproblemen kampen. Het doel is om uiteindelijk investeringen in innovatie en technologische oplossingen te stimuleren. Sinds de oprichting pleit LCRIG voor innovatie op lokale wegen en blijft zij dit stimuleren terwijl ze waarde levert aan haar leden.

Related Posts

Move in the city

Join us in the vibrant city of Hasselt on March 19 for an unforgettable day at the FTI (Flanders Technology & Innovation) festival. Our visionary

Read More »

Explore recent projects

Get Started With Monotch Today

Smart Mobility Platforms for you