2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Meer flexibiliteit in berichten, berichttypen en interfaces

Naast de overzichtelijke dashboards en KPI’s in de vernieuwde gebruikersportal, biedt het TLEX I2V-platform ook extra interfaces.

Tevens kan het worden aangepast aan verschillende berichttypen en is het onlangs uitgebreid met standaard-conforme berichten zoals ETSI-berichten en aankomende C-Roads-norm.

TLEX I2V breidt uit met koppelvlak- en governance functionaliteiten

Het vernieuwde TLEX I2V platform is uitgebreid met extra koppelvlakken, kan op diverse berichttypes worden afgestemd en is onlangs uitgebreid met standaard-conforme berichtgeving zoals:

  • Keuze voor AMQP1.0 als koppelvlak in lijn met aankomende C-Roads standaarden
  • Ondersteuning bij uitgaande bericht formats zoals ETSI, DATEXII
  • Toevoeging van nieuwe berichttypes zoals nieuwe soorten ETSI berichten

Zo biedt het platform nog meer flexibiliteit in berichten, berichttypes en koppelvlakken.

Wie krijgt toegang tot data

Wegbeheerders en overige eigenaren van wegkantsystemen kunnen voortaan eigen toegangspolicies definiëren en deze koppelen aan hun systemen. Via deze policies kunnen zij bepalen welke partijen er toegang krijgen tot de data van hun objecten. Hiermee wordt maximale controle voor object eigenaren en wegbeheerders mogelijk gemaakt. Een screenprint functie is eveneens beschikbaar.

Kortom, met de toevoeging van deze extra functionaliteiten krijgt het TLEX I2V platform een behoorlijke upgrade en is klaar voor de toekomst.

Related Posts

Interchange federation

Sweden and Norway have set up the first federated network of interchanges as part of the NordicWay 3 program. An interchange federation offers C-ITS service

Read More »

Explore recent projects

Get Started With Monotch Today

Smart Mobility Platforms for you