2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Introductie van TLEX® in Duitsland

Samen met onze Duitse partner Traviation DTS nemen we deel aan het FGSV-congres van 5 t/m 7 oktober 2022 in Dortmund, Duitsland.

De Duitse Vereniging voor Weg- en Transportonderzoek (FGSV) organiseert het Duitse Wegen- en Verkeerscongres 2022. Deze organisatie stelt Duitse technische normen en specificaties op met betrekking tot weg en transport. Hun belangrijkste doel is om de technische kennis op alle gebieden van weg en transport te vergroten. Omdat ons TLEX®-platform dit doel ondersteunt, vonden Traviation DTS en Monotch dit een uitstekende gelegenheid om het platform op het congres van 2022 te introduceren.

Duitse verkeersprofessionals ontmoeten

Gedurende twee en een halve dag combineert het congres interessante presentaties met een tentoonstelling. Alle in Duitsland gevestigde verkeersprofessionals van particuliere bedrijven en instellingen krijgen de kans om lokale overheden te ontmoeten.

De organisatie verwacht professionals op het gebied van weg- en verkeersplanning, wegenbouwexperts en professionals op het gebied van verkeerstechnologie of milieutechnologie. Het initiatief van FGSV zorgt ervoor dat deze specialisten kennis opdoen en elkaar ontmoeten, zodat de Duitse wegen- en transportsector nieuwe oplossingen ontdekt om de infrastructuur en mobiliteit te verbeteren.

Doe mee met de slimme mobiliteitsrevolutie

Traviation DTS en Monotch bundelen hun krachten en zullen het revolutionaire C-ITS-platform, ontwikkeld door Monotch, voorstellen aan de Duitse experts. Beide bedrijven hebben ruime ervaring in het werken voor gerenommeerde organisaties, zoals steden en wegbeheerders.

Als mede-exposanten van dit evenement heeft zowel Traviation- als Monotch personeel op de stand. “We nemen onze samenwerking zeer serieus. De tijd tussen onze officiële aankondiging van het partnerschap en dit mobiliteitscongres is goed besteed door contacten te leggen met veel mobiliteitsprofessionals. We hebben er alle vertrouwen in om binnenkort het eerste C-ITS-project voor Duitsland binnen te halen”, bevestigt Peter Henkst, CEO en oprichter van Traviation DSE.

Menno Malta, CEO van Monotch, voegt hieraan toe: “Met de toevoeging van een in Duitsland gevestigde Business Development Manager aan het Monotch-team om promotie van TLEX® in de DACH-regio en het ondersteunen van onze lokale partners, gaat de wereldwijde uitrol van onze C -ITS-platform door. We doen er alles aan om van onze partners de best mogelijke TLEX®-ambassadeurs te maken.”

Ontmoet ons op het FGSV congres

TLEX® kan helpen om Duitse slimme mobiliteit naar een hoger niveau te tillen. Stelt u zich de verhoging van comfort en efficiëntie voor het hele mobiliteitsecosysteem voor wanneer reizigers, wegkantapparatuur en wegen met elkaar verbonden zijn en continu en in realtime informatie, status en plannen delen. Door TLEX® te gebruiken als het C-ITS-platform dat alle relevante gegevens met elkaar verbindt, wordt dit mogelijk.

Kom naar de Dortmund Messe:

  • Zaal:      Westfalenhalle
  • Stand:   CO4
  • Data:     5 t/m 7 oktober 2022
  • Openingstijden: 5 & 6 oktober van 9.00 tot 19.00 uur, 7 oktober van 9.00 tot 14.00 uur

U kunt de tentoonstelling gratis bezoeken. Selecteer “BESUCHER FACHAUSSTELLUNG” voor een gratis ticket!

We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten.

Related Posts

Move in the city

Join us in the vibrant city of Hasselt on March 19 for an unforgettable day at the FTI (Flanders Technology & Innovation) festival. Our visionary

Read More »

Explore recent projects

Get Started With Monotch Today

Smart Mobility Platforms for you