2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Webinar: Ga eenvoudig aan de slag met C-ITS!

Op donderdag 21 september houdt Monotch een webinar waarin Steve Schneider, Managing Director bij ITS mobility en René Fritz-Mekas, Business Development Manager DACH bij Monotch, het Duitstalige publiek zullen uitleggen hoe de meeste obstakels kunnen worden geminimaliseerd.

Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse organisaties die betrokken zijn bij slimme mobiliteit krijgen de laatste update van hun regio over C-ITS. Tevens krijgen ze inzicht in hoe de toekomst eruit zou kunnen zien als ze eenmaal de hindernissen hebben overwonnen.

Kennisdeling over Coöperatief Intelligent Transportsysteem

ITS mobility is het grootste competentiecluster voor slimme mobiliteit in Duitsland. Meer dan 200 leden uit de economie, wetenschap, federaties, steden en gemeenten behoren tot de non-profitorganisatie die is gevestigd op de Research Airport in Braunschweig, Duitsland.

Deze organisatie richt zich op toekomstige mobiliteit en innovatieve technologieën die het verkeer veiliger en efficiënter maken. Ze willen het bedrijfsleven en de wetenschap op dit gebied met elkaar verbinden en experts bij elkaar brengen.

Steve Schneider, Managing Director bij ITS mobility sinds 2015, heeft veel kennis opgedaan over de status quo van C-ITS in de Duitstalige corridor. “Ik kijk ernaar uit om mijn kennis op 21 september te delen met het webinarpubliek. Naast de informatie van onze Duitse vereniging hebben we ook inzichten verzameld van de andere ITS DACH-verenigingen. Hierdoor kan ik niet alleen de vroegere en huidige situatie delen, maar ook helpen om een beeld te schetsen van het toekomstperspectief in deze regio.” Bevestigt Steve.

Horden overwinnen bij C-ITS implementatie

Als Business Development Manager DACH voor Monotch heeft René Fritz-Mekas veel gesprekken gevoerd met publieke en private organisaties over de implementatie van C-ITS. Uit al deze gesprekken heeft hij de meest gestelde vragen verzameld die deze organisaties hebben over hoe ze aan de slag kunnen met de implementatie van slimme mobiliteitssystemen.

“Uit ervaring weet ik dat veel van de aangenomen hindernissen direct kunnen worden weggenomen. Anderen hebben wat meer aandacht nodig, maar ook daarvoor is het duidelijk hoe het kan worden opgelost. Met behulp van de kennis en ervaring die Monotch heeft opgedaan bij de vele platformimplementaties die ze in heel Europa hebben gedaan, deel ik graag de geleerde lessen”, zegt René.

Webinar voor Duitstalig publiek

Deze keer kiest Monotch ervoor om specifiek een webinar te houden voor de professionals die in of met de smart mobility-industrie in de DACH-regio werken en zal het webinar in het Duits zijn. Hierdoor kunnen specifieke onderwerpen worden behandeld die alleen betrekking hebben op de landen in deze regio, zoals lokale gegevensbronnen en verantwoordelijkheden van autoriteiten.

Webinardetails “Ga eenvoudig aan de slag met C-ITS!”:

  • Dag:                 donderdag 21 september
  • Tijd:                 14.00 uur CET
  • Duur:               60 minuten, inclusief Q&A
  • Sprekers:        Steve Schneider, algemeen directeur, ITS mobility en René Fritz-Mekas, Business Development Manager DACH, Monotch

Schrijf je vandaag nog in voor dit webinar!

Related Posts

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen