2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Mobiliteitsecosysteem uitgebreid met TripService partnerschap

TripService, een bedrijf dat verkeersdata naar de weggebruiker brengt doormiddel van partnerships met de meest gebruikte navigatiesystemen en Monotch, marktleider die verkeersdata communicatie mogelijk maakt, zijn officieel een partnerschap aangegaan.

Bij TripService wordt technische kennis gecombineerd met verkeerskundig inzicht. Zij helpen bij het oplossen van vraagstukken op het gebied van mobiliteit voor overheden, wegbeheerders, evenementen en veiligheidsregio’s.

Verkeersdeelnemers real-time informeren

Er is veel real-time data beschikbaar vanuit diverse verkeersbronnen. Via het TLEX platform van Monotch kan deze data real-time en bi-directioneel worden uitgewisseld. De verschillende stakeholders kunnen aansluiten op dit platform om deze data aan te leveren of te gebruiken. Een van deze service providers die de data analyseren en gebruiksklaar maken voor diverse doelgroepen is TripService. Zij zorgen met het platform Wegstatus dat overheden, wegbeheerders, evenementen organisaties en veiligheidsregio’s data naar de weggebruiker kunnen brengen, maar ook data ontvangen over de weggebruiker.

Voordelen van een uitgebreid mobiliteitsecosysteem

In Nederland is er al een grote groep van gebruikers en leveranciers van mobiliteitsdata aan het centrale platform dat in Nederland wordt ingezet, UDAP (Urban Data Access Platform). Overheden, wegbeheerders, leveranciers van wegkant apparatuur, service providers, auto OEM en meer zijn aangesloten op dit systeem zodat zij data kunnen uitwisselen. Uiteindelijk helpen deze inzichten en informatie de weggebruikers om zo veilig, efficiënt en duurzaam mogelijk van A naar B te komen.

Inmiddels heeft al meer dan 25% van de Nederlandse weggebruikers de real-time informatie tot hun beschikking als ze onderweg zijn.

Waardevolle samenwerking

“Met deze samenwerking voegen we extra waarde toe aan onze services door nog meer gebruik te kunnen maken van de beschikbare mobiliteitsdata in Nederland.” zegt Wouter Giesen, Accountmanager bij TripService.

Gary Lin, International Business Developer, voegt toe, “We zijn er trots op dat het mobiliteitsecosysteem rondom TLEX steeds breder wordt. Onze partners en eindgebruikers zien allemaal de meerwaarde van de samenwerkingen die er uiteindelijk voor zorgt dat mobiliteit in het algemeen veiliger, efficiënter en duurzamer wordt.”

Over TripService

TripService is toonaangevend op het gebied van inzet van navigatiesystemen, beïnvloeding van reisgedrag en digitaal verkeersmanagement. TripService biedt geavanceerde diensten en strategische samenwerkingen met bekende navigatiesystemen, zoals Google Maps, Waze, TomTom en Apple Maps. Met TripService heb je directe toegang tot realtime updates over verkeersdrukte, wegwerkzaamheden, ongevallen en andere relevante verkeersgebeurtenissen.

Of je nu een wegbeheerder, aannemer of evenementorganisator bent, TripService staat klaar om jouw mobiliteitsstrategie te versterken en te profiteren van de kracht van inzet van navigatiesystemen, beïnvloeding van reisgedrag en digitaal verkeersmanagement.

Related Posts

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen