2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Top 3 redenen om TLEX partner te worden

Stel je voor dat je de ontwikkeling van de digitale infrastructuur kunt omzeilen, de implementatietijd kunt verkorten en je in plaats daarvan kunt richten op het bouwen van diensten met toegevoegde waarde en terugkerende inkomstenstromen.

Jullie werken aan digitale transformatieprojecten voor slimme mobiliteit en slimme steden. Om dit te laten slagen, moeten verschillende informatiebronnen, wegkantapparatuur en transportsystemen van meerdere belanghebbenden worden geïntegreerd.

Bespaar geld, tijd en middelen

De drie dingen die jouw bedrijf winstgevender maken bij het integreren van alle deelnemers in de mobiliteitsindustrie, zijn besparingen op:

  1. Geld
  2. Tijd
  3. Middelen

Wanneer je de plug-and-play-oplossing van het TLEX® smart mobility-platform gaat gebruiken, is dat precies wat je zult doen.

Allereerst bespaar je geld, want dit is een kant-en-klare oplossing voor een vaste prijs. Ten tweede, omdat TLEX® dankzij standaardisatie snel kan worden geïmplementeerd, bespaar je veel implementatietijd. En tot slot, bij het gebruik van dit slimme mobiliteitssysteem heb je geen ontwikkelaars nodig om een systeem op maat te maken, TLEX is al erg flexibel en kan al op veel manieren worden aangepast.

Een oplossing die past bij de huidige digitaliseringsbehoeften

TLEX is in feite een bewezen plug-and-play-platform dat real-time gegevens uitwisselt, meerdere gebruiksscenario’s mogelijk maakt en met de meest uitgebreide beveiligings-, governance-, monitoring- en privacyfuncties. Hierdoor worden hoge prestaties gegarandeerd, terwijl het wel  flexibiliteit geeft om extra functionaliteit toe te voegen.

Dit Software-as-a-Service-platform verbindt het hele smart mobility-ecosysteem en laat het verkeer praten.

TLEX biedt:

  • flexibiliteit,
  • schaalbaarheid,
  • en veiligheid.

Bovendien voegt het geen verwerkingsvertragingen toe aan gegevenstransacties. Tot slot is het platform geschikt voor projecten in alle soorten en maten.

Het is een echt door de markt geaccepteerd neutraal platform dat via open interfaces is verbonden met producten van grote leveranciers van apparatuur. Je vindt TLEX al in het hart van slimme mobiliteitsprogramma’s in verschillende landen.

De bewezen toekomst van slimme mobiliteit

Zoals veel belanghebbenden hebben aangegeven, gaat de toekomst van slimme mobiliteit vooruit door gebruik te maken van een geïntegreerd, verbonden, bidirectioneel en leveranciersonafhankelijk platform dat gebruiksklaar, altijd beschikbaar en veilig is. Niet alleen geloven we dat TLEX de basis is van deze toekomst, we zien ook dat de mobiliteitswereld ons vertrouwt.

TLEX:

  • Verbindt ruim 30% van de Nederlandse kruispunten en 25% van de voertuigen
  • Wisselt meer dan 1,3 miljard berichten per dag uit
  • Werkt in 5 landen

Partnerschapsvoordelen van TLEX

“De samenwerking met Monotch brengt ons nieuwe projecten en maakt ons de C-ITS-leider in Finland. We krijgen uitstekende ondersteuning, Monotch deelt hun ervaring en doen wat ze beloven.” bevestigt Timo Majala, directeur en partner bij Nodeon Oy, de Finse implementatiepartner,.

“Voor iedereen die voorop wil lopen in de mobiliteit van de toekomst, bieden we nu de kans om het meest geavanceerde smart mobility platform gratis aan den lijve te ondervinden”, besluit Menno.

Stop met het verspillen van tijd, geld en middelen en begin met het creëren van terugkerende inkomsten en groeimogelijkheden voor slimme mobiliteit. Als je TLEX eenmaal hebt getest, weten we zeker dat je overtuigd zult zijn.

We zijn altijd op zoek naar potentiële partners over de hele wereld om de implementatie van het meest geavanceerde C-ITS-systeem dat momenteel op de markt verkrijgbaar is, te vergroten. Begin een gesprek met ons team en meld je aan voor een proefperiode voordat uw concurrent dat doet!

Related Posts

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen