2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Het succes van Intertraffic 2022

Voor het Monotch-team was Intertraffic 2022 een echt succes, met de presentatie over de voordelen van TLEX® op 29 maart, de aankondiging van een nieuwe samenwerking op 30 maart en de Partneravond op 31 maart als absolute hoogtepunten.

Na een pauze van vier jaar vond van 29 maart tot 1 april 2022 eindelijk het meest succesvolle en ‘s werelds meest toonaangevende evenement voor verkeerstechnologieprofessionals – Intertraffic – plaats in RAI Amsterdam en Monotch was erbij om het mee te maken.

Lessen uit TLEX®-ervaring

Naast de beursvloer was er een aparte ruimte met theaters voor verkeerstechniek gerelateerde presentaties. Al op de eerste dag presenteerde Menno Malta, CEO van Monotch, de maatschappelijke voordelen van een grootschalige C-ITS data-uitwisselingshub. De kennis uit deze presentatie is uiteraard gebaseerd op de ervaring die we hebben met het TLEX®-platform.

De presentatie werd zeer goed ontvangen omdat veel luisteraars daarna naar de stand kwamen voor aanvullende informatie over het TLEX®-platform en onze ervaring in de slimme mobiliteitsmarkt, zoals de volgende implementaties:

Tijdens de presentatie kondigde Menno onze gratis proefversie TLEX® aan, waarmee gebruikers het platform kunnen proberen en daarmee beter begrijpen hoe TLEX® werkt. Naast een gratis versie bieden we ook de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs een Proof of Concept of pilot te maken. Wij geloven dat het voor iedereen beschikbaar maken van ons slimme mobiliteitsplatform essentieel is als we verder willen met slimmere, efficiëntere en duurzamere mobiliteit.

Presentation Menno Intertraffic 2022
Presentation Menno Intertraffic 2022

Partners staan ​​bij Monotch centraal

Een ander aspect van Intertraffic was natuurlijk om iedereen weer live te ontmoeten. Hoewel veel belangrijke vergaderingen tegenwoordig online plaatsvinden en zelfs evenementen de afgelopen twee jaar naar het internet zijn verplaatst, was het zeker de moeite waard om iedereen persoonlijk te ontmoeten.

Voor Monotch was het hét evenement om bestaande en potentiële partners te ontmoeten. Om wereldwijd te opereren, verbindt Monotch zich met wereldwijde en lokale partners. Voor ons zijn partners essentieel om het bereik van TLEX® te vergroten en dit platform beschikbaar te maken voor iedereen in het ecosysteem van verkeerstechnologie. Door samen te werken met verschillende partners – deployment, vendor en solutions partners – kunnen zowel overheden, wegbeheerders als weggebruikers optimaal profiteren van de voordelen die C-ITS met zich meebrengt, waardoor het verkeer veiliger, efficiënter en duurzamer wordt.

Daarom waren we verheugd om onze nieuwe samenwerking met Royal HaskoningDHV aan te kondigen, een onafhankelijk adviesbureau met een wereldwijd bereik. Maar we kondigden niet alleen nieuwe partnerships aan; we hebben ook bedrijven bij elkaar gebracht om hun ervaring in onze samenwerking te delen en de voordelen van deze partnerschap uit te leggen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we binnenkort meer samenwerkingen kunnen aankondigen.

De toekomst van C-ITS-platforms

Uit alle presentaties en stands die we zagen en de gesprekken die we voerden, kregen we de bevestiging dat de opzet van het TLEX®-platform – een leveranciersonafhankelijk, veilig, bidirectioneel, schaalbaar en bewezen C-ITS-platform – is wat alle partijen in de slimme mobiliteit ecosysteem nodig hebben en de voorkeur aan geven. We zijn ervan overtuigd dat het wereldwijd aanbieden van een dergelijk platform en het toestaan ​​van kosteloze testen en voordelige Proof of Concepts succes zal brengen voor iedereen in het ecosysteem.

Wil je nog meer weten over het TLEX®-platform? Lees meer informatie op onze website, schrijf je in voor de gratis versie of maak een afspraak.

Related Posts

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen