2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Monotch wordt lid van 5GAA

Monotch kondigt vandaag zijn lidmaatschap aan van 5GAA – een wereldwijde, brancheoverschrijdende organisatie van bedrijven uit de auto-, technologie- en telecomindustrie, die samenwerken om end-to-end oplossingen te ontwikkelen voor toekomstige mobiliteits- en transportdiensten.

Het hebben van een 5G-netwerk is een enorm voordeel voor moderne samenlevingen, vooral met betrekking tot de digitalisering van mobiliteit. Als zodanig is het lidmaatschap van Monotch in de 5GAA een logisch vervolg.

Verbinden van het mobiliteitsecosysteem

De missie van de 5G Automotive Association is om een ​​brug te slaan tussen de auto- en telecommunicatie-industrieën om de geconnecteerde mobiliteitsbehoeften van de samenleving aan te pakken en inclusieve toegang te bieden tot slimmere, veiligere en ecologisch duurzame diensten en oplossingen, geïntegreerd in intelligent wegvervoer en verkeersbeheer.

Monotch heeft met zijn C-ITS-platform al een deel van de oplossing ontwikkeld. Dit data-uitwisselingsplatform brengt alle actoren in het mobiliteitsecosysteem bij elkaar. Het gebruik van 5G in combinatie met TLEX® maakt de uitwisseling van mobiliteitsgegevens nog betrouwbaarder.

Bewezen C-ITS technologie

Momenteel realiseert Monotch grootschalige C-ITS use-cases op basis van 4G mobiele netwerken in Nederland, België, Finland, Zweden en Noorwegen. Deze ervaringen bieden essentiële input voor de 5GAA-inspanningen, waarbij projecten van technologie tot implementatie worden gebracht.

Bovendien zorgt de samenwerking met zowel OEM’s als mobiele netwerkoperators in de 5GAA-community ervoor dat Monotch beter in staat is om de C-ITS-gerelateerde uitdagingen in het mobiliteitsecosysteem op te lossen.

Related Posts

Interchange Federation

Schweden und Norwegen haben im Rahmen des Programms NordicWay 3 das erste föderierte Netzwerk von C-ITS-Datenknotenpunkten (Interchanges) eingerichtet. Eine Interchange Federation bietet C-ITS-Dienstanbietern die Möglichkeit,

Mehr lesen »

Amerikanische Expansion für Monotch

Ab April wird Monotch, der weltweit führende Entwickler von C-ITS-Plattformen, seine Geschäftstätigkeit in den Vereinigten Staaten aufnehmen. Monotch ist international bereits in sechs verschiedenen europäischen

Mehr lesen »

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen