2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Monotch winnaar Automotive Innovation Award 2019

Gisteravond werden de winnaars van de Automotive Innovation Award 2019 bekendgemaakt. We zijn erg trots om de winnaar te zijn in de categorie Services!

De jury, onder leiding van de voormalige Nederlandse premier Jan Peter Balkenende, had de uitdagende taak om de winnaars te selecteren uit een groot aantal sterke deelnemers.

Eerbetoon aan innovatie

Volgens de heer Balkenende is de Automotive Innovation Award een tweejaarlijks eerbetoon aan de innovatieve capaciteit van de Nederlandse auto-industrie. Ook dit jaar was het deelnemersveld van internationale allure. Deze innovaties zetten Nederland op de kaart. We hebben geen een flinke industrie in termen van aantallen autoproductie, maar onze componenten maken het verschil. Kijkend naar de toekomst, is innovatie de gamechanger om mobiliteit slimmer, veiliger en duurzamer te maken. “

Verbinding wegapparatuur en weggebruikers

In de categorie Services, met innovaties op het gebied van deel- en serviceplatforms, gegevensverzameling en gegevensbeheer, won Monotch de prijs met het TLEX product. Het platform dat apparatuur langs de weg verbindt met weggebruikers voor realtime bidirectionele gegevensuitwisseling.

Over Monotch meldt de jury: “Monotch heeft een platform ontworpen met enorm potentieel om de verkeersstroom te verbeteren. Het draagt ​​ook bij aan veiliger verkeer. De impact die dit platform kan hebben op het verkeer in Nederland en Europa is enorm.”

Menno Malta, CEO van Monotch, verklaarde: “Dit is een grote aanmoediging. Het is onze droom om weggebruikers en apparatuur langs de weg te verbinden. Deze missie vereist geduld omdat de apparatuur langs de weg geleidelijk slim wordt gemaakt, maar we verwachten de resultaten binnen 3 jaar in Nederland. Maar onze ambitie gaat verder dan de Nederlandse grens. Dit is een grote stap in de toekomst. “

Related Posts

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen