2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Monotch wordt ERTICO-lid

We laten graag weten dat Monotch is goedgekeurd als lid van de sector Verkeer en Vervoer binnen ERTICO.

“Met veel plezier verwelkom ik Monotch als nieuw lid van het ERTICO Partnership. Hun expertise in slimme mobiliteitsplatforms en C-ITS zal een waardevolle aanwinst zijn voor ons toegewijde werk om mobiliteit veiliger, slimmer en duurzamer te maken”, zegt Joost Vantomme, CEO van ERTICO. “Het beter verbonden en toegankelijker maken van mobiliteitsgegevens zijn belangrijke prioriteiten voor de toekomst van slimme mobiliteit, en we kijken uit naar deze nieuwe samenwerking om onze gemeenschappelijke visie te benutten.”

Slimme mobiliteit buiten de Nederlandse grenzen

“Monotch loopt voorop in grootschalige C-ITS-implementatie en breidt internationaal uit. We zijn lid geworden van ERTICO omdat ze als internationale organisatie publieke en private leden in de ITS-gemeenschap met elkaar verbinden – iets wat Monotch doet in slimme mobiliteitsprojecten via zijn C-ITS-platform. We kijken ernaar uit om te leren van en samen te werken met de ERTICO-partners om C-ITS in het dagelijks leven van mensen te brengen en bij te dragen aan veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie in het transport”, zegt Menno Malta, CEO en oprichter van Monotch.

Monotch werkt met trots aan ‘s werelds eerste en enige landelijke implementatie van C-ITS in Nederland, UDAP. Maar het is onze ambitie om wereldwijd te groeien en in veel meer landen het fundament van slimme mobiliteit te leggen. We zijn goed op weg met onze missie om dat te doen, en dit ERTICO-partnerschap ondersteunt dit zeker.

Mehr brauchen
Informationen oder eine Demonstration

WIR WÜRDEN IHNEN GERNE HELFEN

TLEX I2V PLATTFORM

Eine hochgradig skalierbare Plattform, die für Umgebungen mit mehreren Anbietern entwickelt wurde, in denen eine große Anzahl von Geräten und/oder Sensoren Echtzeitdaten austauschen. Neben konkurrenzloser Leistung und Skalierbarkeit sind höchste Standards für Sicherheit und Datenschutz die wichtigsten Merkmale.

Related Posts

Von Null auf 25% vernetzte Fahrzeuge

Entdecken Sie ein aktives und wachsendes Modell vernetzter Fahrzeuge, das bereits über 2,5 Millionen Verkehrsteilnehmer dazu bringt, von Sicherheits- und Verkehrsinformations-diensten in Echtzeit zu profitieren.

Mehr lesen »

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen