2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Monotch bij de TOP150 EU Mobiliteit startups

We zijn trots om aan te kondigen dat we zojuist zijn genomineerd door het EUStartupPrize evaluatieteam als één van de TOP 150 aanvragers van mobiliteit van het jaar!

Uit een selectie van 568-toepassingen behoort Monotch tot de 150 beste toepassingen die zijn geselecteerd voor de 2019-editie van EUSP voor mobiliteit.

150 beste mobiliteit startups in Europa

Na weken van grondig overleg – elk van deze startups werd geanalyseerd door drie verschillende experts (dankzij 55 evaluatoren uit heel Europa) – werden de 150 beste kandidaten gekozen voor fase 2 van de prijs. Die kandidaten vertegenwoordigen alle landen van de Europese Unie, wat de internationale dekking van de prijs aantoont.

In het selectieproces concentreerden de evaluatoren zich op de mogelijkheid om een ​​bedrijfsmodel te hebben dat snel inkomsten kan genereren, en daarom is er een groot aantal kandidaten dat al betalende klanten heeft. De kandidaten zijn start-ups die volwassener zijn en met grotere teams, maar ook geavanceerder in termen van ingezameld geld. Na fase 2 zijn er nog 50 kandidaten over die worden onderworpen aan de publieke stemming.

Deze stemming bepaalt één van de tien winnaars. Blijf ons volgen.

Related Posts

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen