2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

ITS Europees Congres Lissabon 2023

Monotch, de toonaangevende ontwikkelaar van het C-ITS-platform, gelooft dat het de toekomst van ITS helpt vormgeven en is daarom aanwezig op het ITS-congres in Lissabon in mei 2022.

Onze klanten merken nu al dat onze unieke, leveranciersneutrale smart mobility-platforms aansluiten bij het thema van dit jaar, ITS: The Game Changer. We willen op ITS Lisbon graag iedereen inspireren.

Diverse interacties op ITS Lisbon

Ontmoet ons deskundige team in Lissabon van maandag 22 tot en met woensdag 24 mei. We zijn te vinden op de Monotch-stand B9. En verschillende van onze teamleden zijn ook te vinden op stand B3 van NordicWay 3, waar we samen met andere NW3-partners de verschillende pilots uit dat programma zullen presenteren. Ter voorbereiding op dit evenement hebben de partners van NordicWay 3 hun krachten gebundeld om films te maken die het project, de pilots, use cases en voordelen laten zien en vertellen.

Naast deze vaste locaties zal Menno Malta, onze CEO & oprichter, zijn paper “Hoe autoriteiten het publiek-private C-ITS ecosysteem succesvol kunnen besturen” presenteren. Je kunt live meeluisteren op 24 mei, tussen 10.30 en 11.30 uur in zaal 1.7.

Hoe grootschalige C-ITS implementaties de verkeersstroom veranderen

Het Monotch Traffic Live Exchange-platform (afgekort TLEX®) is het enige softwareplatform dat op grote schaal, internationaal en voor meerdere use cases is geïmplementeerd. Ons platform verbindt de vele slimme mobiliteitsactoren in Nederland, België, Finland, Zweden en Noorwegen. Het verkeer wordt daardoor veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer.

De use cases die al in deze verschillende projecten worden ingezet zijn:

Meer use-cases zullen binnenkort worden aangekondigd.

Nu al aan de slag met C-ITS

Of uw organisatie verantwoordelijk is voor het starten van een C-ITS-project, het implementeren ervan, het aansluiten van uw apparatuur of anderszins betrokken bent, het begrijpen van het algehele platform is essentieel. Hiertoe hebben we al enkele whitepapers opgesteld die nog meer inzicht zullen geven in ons interessante verbonden-voertuig implementatiemodel.

Naast deze whitepapers kunt u ook ons onlangs gehouden webinar bekijken met als onderwerp “Bringing real-time safety services to connected vehicles”.

Op ITS Lissabon kunnen we vragen over de whitepapers natuurlijk beantwoorden.

ITS Lissabon LIVE

Maak kennis met het Monotch-team op ITS Lissabon 2023. Aarzel niet om alles te vragen over onze diensten, use cases, ervaringen, lessen en meer.

Ons team – Menno Malta, Gary Lin, René Fritz-Mekas en Björn Selander – kijkt ernaar uit u daar te ontmoeten.

Related Posts

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen