2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Monotch wint Automotive Brand Contest award op IAA Frankfurt

Op de persdag van de IAA 2019-motorshow in Frankfurt werd Monotch aangekondigd als één van de winnaars van de Automotive Brand Contest 2019.

Traffic Live Exchange (TLEX) van Monotch werd bekroond voor een uitstekend product- en communicatieontwerp en winnaar van de Innovation of the Year in de categorie Connectiviteit.

Het Monotch-team is erg trots op deze zeer speciale internationale erkenning.

Neutrale internationale ontwerpwedstrijd voor automerken

De Automotive Brand Contest is de enige neutrale, internationale ontwerpwedstrijd voor automerken en is uitgegroeid tot een wereldwijd belangrijk evenement in de sector. Met de award eert de Duitse Designraad een uitstekend product- en communicatieontwerp en vestigt de aandacht op het fundamentele belang van merk- en merkontwerp in de auto-industrie.

De winnaars van de Automotive Brand Contest worden ook gepresenteerd op de Beijing International Automotive Exhibition als onderdeel van een feestelijke prijsuitreiking in april 2020.

Related Posts

Interchange Federation

Schweden und Norwegen haben im Rahmen des Programms NordicWay 3 das erste föderierte Netzwerk von C-ITS-Datenknotenpunkten (Interchanges) eingerichtet. Eine Interchange Federation bietet C-ITS-Dienstanbietern die Möglichkeit,

Mehr lesen »

Amerikanische Expansion für Monotch

Ab April wird Monotch, der weltweit führende Entwickler von C-ITS-Plattformen, seine Geschäftstätigkeit in den Vereinigten Staaten aufnehmen. Monotch ist international bereits in sechs verschiedenen europäischen

Mehr lesen »

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen