2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Amerikaanse uitbreiding voor Monotch

Vanaf april opent Monotch, de toonaangevende ontwikkelaar van C-ITS-platforms, haar deuren in de Verenigde Staten.

Monotch is al internationaal vertegenwoordigd in zes verschillende Europese landen en breidt nu uit naar een nieuw continent.

Lokale vertegenwoordiging in de Verenigde Staten

“Ik ben erg trots op de uitbreiding van ons bedrijf aan de andere kant van de oceaan. Met de in de VS gevestigde ITS-professional Steven Voit, die onze Business Development Manager voor de VS zal zijn, hebben we een zeer ervaren nieuw teamlid aangesteld”, zegt Menno Malta, CEO en oprichter van Monotch.

“Mijn ambitie is om TLEX® (Traffic Live Exchange-platform) naar de Verenigde Staten uit te breiden en om lokale partners te vinden om dit te ondersteunen. Bij Monotch willen we het mobiliteitsecosysteem voorzien van een C-ITS-platform dat de meeste waarde biedt aan elke publieke en private organisatie en ten slotte aan de weggebruikers”, bevestigt Steven.

Het verkeer van de toekomst is gedigitaliseerd

De belangstelling voor Coöperatieve ITS groeit overal. Gary Lin, International Business Developer, voegt hieraan toe: “Voor ons laatste webinar over C-ITS hebben we mensen uit meer dan 25 landen over de hele wereld aangetrokken. De digitalisering van infrastructuur is al aan de gang. Zoals vermeld in het webinar, zal dit sneller gebeuren dan velen beseffen. Om de meest geavanceerde oplossingen te bieden die de veiligheid en efficiëntie verhogen en duurzamer verkeer realiseren, is de enige oplossing een platform waarop elke actor in het mobiliteitssysteem verbinding kan maken. We kunnen niet meer in silo’s werken als we het beste voor iedereen willen.”

Beproefde platforms voor services aan verbonden voertuigen

Op dit moment participeert Monotch in projecten in vijf verschillende Europese landen. Tevens zien we de interesse in onze platformen groeien. Tijdens webinars, meetings, beurzen en conferenties krijgen we veel vragen over het gebruik van ons platform, de mogelijke use cases, de security & privacy, de governance en voordelen. Om de samenleving te helpen bij het begrijpen van de voordelen van een centraal platform, hebben we verschillende whitepapers en een diepgaande casestudy gemaakt over de enige landelijke implementatie van een C-ITS-systeem ter wereld.

Whitepapers:

Case study:

Deze documenten zijn gratis te downloaden. Meer whitepapers en case studies volgen in de toekomst.

Related Posts

Unsere Projekte

Beginnen Sie noch heute mit Monotch

Ihre Mobilitätsplattformen