2nd-m-horizontal-blue-no-tagline

Monotch wint Automotive Brand Contest award op IAA Frankfurt

Op de persdag van de IAA 2019-motorshow in Frankfurt werd Monotch aangekondigd als één van de winnaars van de Automotive Brand Contest 2019.

Traffic Live Exchange (TLEX) van Monotch werd bekroond voor een uitstekend product- en communicatieontwerp en winnaar van de Innovation of the Year in de categorie Connectiviteit.

Het Monotch-team is erg trots op deze zeer speciale internationale erkenning.

Neutrale internationale ontwerpwedstrijd voor automerken

De Automotive Brand Contest is de enige neutrale, internationale ontwerpwedstrijd voor automerken en is uitgegroeid tot een wereldwijd belangrijk evenement in de sector. Met de award eert de Duitse Designraad een uitstekend product- en communicatieontwerp en vestigt de aandacht op het fundamentele belang van merk- en merkontwerp in de auto-industrie.

De winnaars van de Automotive Brand Contest worden ook gepresenteerd op de Beijing International Automotive Exhibition als onderdeel van een feestelijke prijsuitreiking in april 2020.

Related Posts

Interchange federation

Sweden and Norway have set up the first federated network of interchanges as part of the NordicWay 3 program. An interchange federation offers C-ITS service

Read More »

Explore recent projects

Get Started With Monotch Today

Smart Mobility Platforms for you